Kagen er "lemon pound cake", og den er smurt med en lemon buttercream.
Opskrift på lemon cake:
230 g blødt usaltet smør
200 g sukker
1 tsk. vanille ekstrakt
Opskrift på lemon cake:
230 g blødt usaltet smør
200 g sukker
1 tsk. vanille ekstrakt
4 æg
1 revet øko. citronskal
260 g hvedemel
2 tsk. bagepulver
1/4 tsk. salt
0,6 dl. citronsaft
Pisk smør og sukker til en luftig masse. Tilsæt vanille ekstrakt. Derefter tilsættes et æg ad gangen. De sidste ingredienser tilsættes - hvedemel, salt, bagepulver og citronsaft.
Den bages i 40-50 minutter ved 180 grader.
Opskrift på lemon buttercream:
150 g. blødt usaltet smør
150 flormelis
Lidt friskpresset citronsaft
1 revet øko. citronskal
260 g hvedemel
2 tsk. bagepulver
1/4 tsk. salt
0,6 dl. citronsaft
Pisk smør og sukker til en luftig masse. Tilsæt vanille ekstrakt. Derefter tilsættes et æg ad gangen. De sidste ingredienser tilsættes - hvedemel, salt, bagepulver og citronsaft.
Den bages i 40-50 minutter ved 180 grader.
Opskrift på lemon buttercream:
150 g. blødt usaltet smør
150 flormelis
Lidt friskpresset citronsaft
Ingen kommentarer:
Send en kommentar