onsdag den 30. januar 2013

Kuffert-kage

Min første kage der er lavet med fondant. Jeg skulle på jordomrejse i 6 måneder, så jeg lavede kagen til en "afstedsfest".



Kagen er "lemon pound cake", og den er smurt med en lemon buttercream.

Opskrift på lemon cake:

230 g blødt usaltet smør
200 g sukker
1 tsk. vanille ekstrakt
4 æg
1 revet øko. citronskal
260 g hvedemel
2 tsk. bagepulver
1/4 tsk. salt
0,6 dl. citronsaft

Pisk smør og sukker til en luftig masse. Tilsæt vanille ekstrakt. Derefter tilsættes et æg ad gangen. De sidste ingredienser tilsættes - hvedemel, salt, bagepulver og citronsaft.
Den bages i 40-50 minutter ved 180 grader.

Opskrift på lemon buttercream:

150 g. blødt usaltet smør
150 flormelis
Lidt friskpresset citronsaft
 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar