lørdag den 9. februar 2013

After eight cupcakes


Jeg havde fået en ny opskrift, så den skulle lige afprøves, da min svoger havde fødselsdag.





Cupcakes (ca. 20 stk.)

200 g sukker
2 æg
3 dl creme fraiche (18 %)
100 g blødt smør
50 g kakao
150 g mel
1 tsk. bagepulver
100 mørk smeltet chokolade


Alle ingredienser skal have stuetemperatur. Æg og sukker piskes let og luftigt. Smør og creme fraiche tilsættes, rør kun indtil det lige er rørt ind i dejen. Mel, bagepulver og kakao blandes i en skål og tilsættes til æggemassen af et par gange, rør det godt ind i. Den smeltede chokolade tilsættes. Fyld papirsformene 2/3 og bag ved 200 grader i ca. 15 min. 


Pebermynte frosting


250 g blødt smør
500 g flormelis. 
4 tsk. pebermynte essens 
Lidt mælk til at justere konsistensen af frostingen
Lidt grøn pastafarve 


Smør og flormelis piskes let og luftigt, tilsæt lidt mælk undervejs for at få den rette konsistens. Men kun lidt ad gangen for at undgå at frostingen bliver flydende. Tilsæt lidt af essensen samt lidt grøn farve og pisk godt. Tilsæt mere af essens og farve hvis det ikke har ønsket smag og farve endnu. 
Frostingen fyldes på en sprøjtepose med 1M tyllen (eller hvad du nu ønsker) og sprøjtes på dine cupcakes. Til sidst placeres en after eight for lige at give kagen det sidste.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar