Jeg havde fået
en ny opskrift, så den skulle lige afprøves, da min svoger havde fødselsdag.
Cupcakes
(ca. 20 stk.)
200 g sukker
2 æg
3 dl creme
fraiche (18 %)
100 g blødt
smør
50 g kakao
150 g mel
1 tsk.
bagepulver
100 mørk
smeltet chokolade
Alle
ingredienser skal have stuetemperatur. Æg og sukker piskes let og luftigt. Smør
og creme fraiche tilsættes, rør kun indtil det lige er rørt ind i dejen. Mel,
bagepulver og kakao blandes i en skål og tilsættes til æggemassen af et par
gange, rør det godt ind i. Den smeltede chokolade tilsættes. Fyld
papirsformene 2/3 og bag ved 200 grader i ca. 15 min.
Pebermynte
frosting
250 g blødt
smør
500 g
flormelis.
4 tsk.
pebermynte essens
Lidt mælk til
at justere konsistensen af frostingen
Lidt grøn
pastafarve
Smør og
flormelis piskes let og luftigt, tilsæt lidt mælk undervejs for at få den rette
konsistens. Men kun lidt ad gangen for at undgå at frostingen bliver flydende.
Tilsæt lidt af essensen samt lidt grøn farve og pisk godt. Tilsæt mere af
essens og farve hvis det ikke har ønsket smag og farve endnu.
Frostingen
fyldes på en sprøjtepose med 1M tyllen (eller hvad du nu ønsker) og sprøjtes på
dine cupcakes. Til sidst placeres en after eight for lige at give kagen det
sidste.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar