lørdag den 2. februar 2013

Hjemmelavede flødeboller

Jeg havde en del past. æggehvider, der skulle bruges, så jeg tænkte, at jeg kunne lave lidt hjemmelavede flødeboller. Det blev så til ca. 70 flødeboller.
 

Opskrift på flødeboller:

500 g marcipan
300 g sukker
1 dl. vand
150 g past. æggehvider
250 g chokolade

Marcipanen skæres i ca. 30 stykker. De bages i 5-8 minutter ved 180 grader.

Guf:
300 g sukker og 1 dl vand koges op og koges i 2 minutter.
150 g past. æggehvider piskes let og sukkerlagen tilsættes langsomt.
Det hele piskes stift med en håndmixer ved middel hastighed i 15 minutter.


Guffet sprøjtes på marcipanbundene med sprøjtepose. Herefter bages de i 5 minutter ved 180 grader.


Efter afkøling pensles flødebollerne med smeltet chokolade.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar