Så blev der lavet en kage til en tidligere kollega.
Det er en chokoladekage med jordbærmousse.
Kagen er smurt i nutellacreme.
Jeg har brugt Wiltons form med hjerte indeni:-)
Opskrift på chokoladekage:
Det tørre:
400 g hvedemel
100 g kakao
1 tsk. natron
350 g sukker
Det våde:
½ l appelsinjuice
4 æg
200 g smeltet margarine
Det tørre blandes, og det våde blandes og blandes i det tørre.
Bages ved ca. 175 grader i 25-30 minutter.
Opskrift på jordbærmousse:
400 g frosne jordbær
3 dl piskefløde
Smag til med sukker og vanillesukker
Kog de frosne bær. Sig væden fra. Mos bærene. Lad det køle.
Pisk fløden og bland derefter de afkølede bær i.
Tilsæt sukker og vanillesukker.
Opskrift på nutellacreme:
150 g blødt usaltet smør
150 g flormelis
150 g nutella
Det hele piskes til en luftig masse.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar